Credite

Leasing

Fonduri europene

Muncile agricole nu suportă amânare! Dacă ai nevoie de un ajutor pentru achizițonarea utilajelor, avem soluțiile de finanțare ale activității curente din ferma ta. Facem achiziționarea echipamentului nou, rapid și ușor. Vă oferim opțiuni de finanțare flexibile. Tu ai viziunea, noi te ajutăm să o dezvolți cu linii de credit agricole, avantajoase.

Oferta se adresează fermierilor care dețin suprafețe de minim 50 ha lucrate (proprietate sau în arendă) având calitatea de: societăți comerciale (SRL, SA, Societăți agricole), întreprinzători individuali (PFA, II, IF), producători agricoli individuali.

Patria Bank îți ușurează muncă punându-ți la dispoziție expertiza de peste 9 ani în domeniul finanțării agro cu acoperire vastă: cereale, cartofi, sfeclă de zahăr, pomicultură, legumicultura și zootehnie.

Simplu

Agroconsilierul tău vine la tine și colectează documentele

Accesibil

Capacitate de plată stabilită în funcție de veniturile reale din producție

Rapid

Dispui de fonduri în câteva zile de la aplicație

Cu Patria Bank și AMPA Agri ai la îndemână o ofertă de nerefuzat pentru finanțarea utilajelor de care ai nevoie:

  • poți obține credite în lei sau în euro în condiții avantajoase;
  • garanții: utilajul nou achiziționat prin credit.
Documente necesare:
  • acte juridice și de identitate;
  • acte financare – ultimul bilanț și balanța analitică curentă / declarații de venit pe ultimii 2 ani, contracte de credit/leasing în derulare;
  • documente agricole – declarația APIA pe suprafața agricolă, pentru ultimii 2 ani agricoli;
  • formulare standard și documente legate de utilajul achiziționat.

Partenerii noștri selectați oferă rate competitive, plăți lunare mici și planuri flexibile.

Contactează-ne

Susținem sectorul agricol

Scopul nostru este să vă oferim opțiuni de finanțare flexibile, dar simple, care să scoată incertitudinea din achiziția dumneavoastră.

Echipă dedicată finanțării utilajelor agricole

Avem o echipă de specialiști dedicați. Obiectivul lor este de a oferi fermierilor și întreprinderilor din sectoarele agricole soluții de finanțare adaptate pentru a se potrivi cu cerințele dvs. exacte.

Suntem parteneri oficiali cu diferite bănci și avem acces la toate schemele pentru obținerea unui credit, ceea ce ne permite să vă oferim o gamă completă de opțiuni în finanțarea agricolă.